EnglishDeutschRuskiItaliano
Hoteli
Vikend u Beogradu
Crnogorsko primorje
Manastirske ture
Lov
Sveti Stefan - grad, hotel
Danasnji Sveti Stefan je turistički gradić koji je zadržao svoj srednjovekovni izgled u čemu i jeste njegova draž i privlačnost. Sagradjen je na malom ostrvu koje je pesčanim sprudom povezano sa obalom. Pesak njegovih plaža je crvene boje.
Ovaj grad-hotel je Lux kategorije i sastoji se od 80 zasebnih kuća preuredjenih u sobe i apartmane, i po tome predstavlja jedinstvenu turističku ponudu u svetu. Sve sobe i apartmani opremljeni su stilskim nameštajem, mini-barom i satelitskom televizijom. Hotel nudi gostima nekoliko barova, noćni bar, restoran sa velikom terasom, TV-salon, otvoreni bazen, shoping centar sa buticima i prodavnicama suvenira, otvoreno pozorište, zatvorenu garažu i veliki parking prostor. U neposrednoj blizini grada-hotela nalaze se teniska igrališta, mini golf, a plaže koje pripadaju hotelu opskrbljene su ležaljkama i suncobranima, kao i rekvizitima za sportove na vodi.
 
Sveti Stefan - grad
Sveti Stefan - grad, hotel
 
 
 
Hotel "Sveti Stefan" - soba
 
za dodatna obaveštenja
kontaktirajte agenciju
Sveti Stefan - plaža
     
 
SRBIJA
11000 Beograd
ul. Poenkareova 20
tel:++381-11-2762-139 fax:++381-11-2759-089
inter-bg@infosky.net
inter-it@tiscali.it
Linkovi
Ministarstvo spoljnih poslova Srbije
 
>> INTERTOURS, osnovan 1990 god. Broj Licence OTP 332, vazi do 19.02.2013. <<
Placanje kreditnom karticom VISA Placanje kreditnom karticom MASTER CARD Placanje kreditnom karticom DINERS www.westernunion.com Grad Beograd Turisticka organizacija Srbije Beogradski sajam Jat Airways