EnglishDeutschRuskiItaliano
Hoteli
Vikend u Beogradu
Crnogorsko primorje
Manastirske ture
Lov
 
Petrovac - hoteli i plaže
Hotel PALAS je "A" kategorije i otvoren je 1983. Raspolaže dvokrevetnim i jednokrevetnim sobama, kao i apartmanima. Hotel ima otvoren i natkriven bazen sa morskom vodom, saunu, trim-kabinet, automatsku kuglanu, bilijar-salu, više salona, salu za sastanke sa 120 mesta, više aperitiv-barova, grill-restoran, dečiji salon, prodavnicu suvenira i štampe, društvene prostorije sa klima-uredjajima, sportske rekvizite za plažu i more.
Petrovac - Hotel "Palas"
Hotel 4. JULI je "B" kategorije. Hotel ima 102 sobe od kojih većina ima pogled na more. Hotel ima restoran, aperitiv-bar, crveni salon, TV salu, zatvoreni bazen, kadu za podvodnu masažu, ambulantu, apoteku, garažu i parking prostor.
   
Petrovac - Hotel "4. juli"
Vile OLIVA su "B" kategorije, smeštene u raskošnom zelenilu i bujnom mediteranskom rastinju. Sobe imaju kupatilo sa toplom i hladnom vodom, WC i telefon. Apartmani imaju spavaću sobu, dnevni boravak, kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo sa kadom, WC, telefon i balkon ili terasu.
Plaže  
Plaža Lučice
Plaža Petrovac
 
 
Petrovac - Vile "Oliva"
Hotel CASTELLASTVA je "B" kategorije. Hotel ima 350 ležajeva. U sastavu hotela su restoran, aperitiv-bar, TV salon... Hotel se nalazi u neposrednoj blizini plaže u lepo uredjenom parku.
za dodatna obaveštenja
kontaktirajte agenciju
 
Petrovac - Hotel "Castellastva"
SRBIJA
11000 Beograd
ul. Poenkareova 20
tel:++381-11-2762-139 fax:++381-11-2759-089
inter-bg@infosky.net
inter-it@tiscali.it
Linkovi
Ministarstvo spoljnih poslova Srbije
 
>> INTERTOURS, osnovan 1990 god. Broj Licence OTP 332, vazi do 19.02.2013. <<
Placanje kreditnom karticom VISA Placanje kreditnom karticom MASTER CARD Placanje kreditnom karticom DINERS www.westernunion.com Grad Beograd Turisticka organizacija Srbije Beogradski sajam Jat Airways