EnglishDeutschRuskiItaliano
Hoteli
Vikend u Beogradu
Crnogorsko primorje
Manastirske ture
Lov
 
ČANJ - Biserna obala
Turističko naselje "Biserna Obala" u Čanju smešteno je između Bara i Petrovca, 1,5 km od magistrale i sela Mišići. Od Bara, sa kojim ga povezuje gradska autobuska linija , udaljen je 13 km, od železničke stanice u Sutomoru 4 km, a od aerodroma u Tivtu 42 km.Toplo i izdašno more, 1 km peščane plaže, ugodna sredozemna klima, plavetnilo, parkovi, čistoća, zabrana saobraćaja u naselju, kulturne priredbe i rekreacija i zabava uticali su da Čanj postane omiljeno turističko mesto. Na površini od 12 hektara smeštena su dva hotela, 17 paviljona i 45 bungalova sa 945 soba (2.500 ležaja) i 6 apartmana.
Čanj - "Biserna Obala"
     
U naselju se nalaze: aperitiv bar, 3 restorana, pizzeria, snack bar, 2 kafe bara, market, prodavnice, frizerski salon, ambulanta, pošta, pekara, kiosci za novine, prodavnica suvenira, poslastičarnica, riblji restoran, banket sala, tri TV sale, dečije igralište. Posetioci mogu iznajmiti sportske rekvizite, bilijar, stoni tenis, badminton. Na raspolaganju su dva terena za mali fudbbal i rukomet, odbojkaško i košarkaško igralište. U večernjim časovima na dve terase izvodi se živi muzički program. Organizuje se škola plivanja i ronjenja. Plažu obezbeđuju profesionalni spasioci.
Čanj - Hotel "Zlatibor"
     
Hotel ZLATIBOR – Jedan je od najboljih objekata u okviru Tursitičkog naselja. Ima svoju recepciju i svoj restoran. Sobe su dvo i trokrevetne sa kupatilom. Ishrana je na bazi švedskog stola.

Paviljon XI – Sobe sa dvo i trokrevetne sa kupatilom. Ishrana u centralnom restoranu. Doručak i večera po principu menija.
Hotel "Zlatibor" - soba
za dodatna obaveštenja
kontaktirajte agenciju
 
SRBIJA
11000 Beograd
ul. Poenkareova 20
tel:++381-11-2762-139 fax:++381-11-2759-089
inter-bg@infosky.net
inter-it@tiscali.it
Linkovi
Ministarstvo spoljnih poslova Srbije
 
>> INTERTOURS, osnovan 1990 god. Broj Licence OTP 332, vazi do 19.02.2013. <<
Placanje kreditnom karticom VISA Placanje kreditnom karticom MASTER CARD Placanje kreditnom karticom DINERS www.westernunion.com Grad Beograd Turisticka organizacija Srbije Beogradski sajam Jat Airways