EnglishDeutschRuskiItaliano
Hoteli
Vikend u Beogradu
Crnogorsko primorje
Manastirske ture
Lov
 
Bečići - hoteli i plaža
Hotel MONTENEGRO je "B" kategorije. Većina soba ima pogled na more, a sve imaju toplu i hladnu vodu, kupatilo, WC i balkon. Hotel ima aperitiv-bar, noćni bar sa muzikom, pivnicu, ekspres restoran, poslastičarnicu, TV salu, restoran-baštu sa muzikom, frizerski salon i specijalizovanu prodavnicu voća.
       
Bečići - Hotel "Montenegro"
Hotel SPLENDID je "B" kategorije. Većina soba ima pogled na more, a sve imaju toplu i hladnu vodu, kupatilo, WC i balkon. Hotel restoran, kongresnu salu sa 500 sedišta, kafanu, riblji restoran sa muzikom, piceriju, aperitiv-bar, TV-salu...
Bečići - Hotel "Splendid"
Hotel MEDITERAN je moderan hotel "B" kategorije, nedaleko od plaže. Svojim gostima obezbedjuje pun komfor i nezboravno letovanje.
Bečići - Hotel "Mediteran"
- soba -
Bečići - Hotel "Mediteran"
Hotel BELLEVUE nalazi se na brdu iznad Bečićke plaže koja je 1936. dobila Grand Prix u Parizu kao najlepša plaža u Evropi. Izmedju hotela i plaže nalaze se dva otvorena bazena, teniski tereni, lepo uredjen park. Kompleks je, budući da je izdvojen iz okolnog saobraćaja, naročito pogodan za boravak dece. Sve sobe su sa pogledom na more.
Bečići - Hotel "Bellevue"
 
Bečići - Hotel "Bellevue"
- soba -
 
 
 
Bečići - Hotel "Bellevue"
- bazen -
 
 
Bečići - Hotel "Bellevue"
- restoran -
 
Vile Hotela Tara 3+*
za dodatna obaveštenja
kontaktirajte agenciju
Bečići - plaža
SRBIJA
11000 Beograd
ul. Poenkareova 20
tel:++381-11-2762-139 fax:++381-11-2759-089
inter-bg@infosky.net
inter-it@tiscali.it
Linkovi
Ministarstvo spoljnih poslova Srbije
 
>> INTERTOURS, osnovan 1990 god. Broj Licence OTP 332, vazi do 19.02.2013. <<
Placanje kreditnom karticom VISA Placanje kreditnom karticom MASTER CARD Placanje kreditnom karticom DINERS www.westernunion.com Grad Beograd Turisticka organizacija Srbije Beogradski sajam Jat Airways